Weekendje Rome goedkoop

Rome, de hoofdstad van Italië is met circa 2,6 miljoen inwoners de grootste stad van het land. De stad heeft een geschiedenis van ruim 2700 (!) jaar en Rome kent dan ook vele historische bezienswaardigheden. Wanneer je door Rome loopt, besef je dat de stad eigenlijk één groot museum is. Terecht wordt Rome ieder jaar door miljoenen mensen bezocht. Krijg jij al zin in een weekendje Rome goedkoop maar toch smaakvol genieten?

Het Colosseum mag met recht hét icoon van de stad genoemd worden. Deze arena werd gebouwd in de eerste eeuw na Christus, en was daarmee het grootste amfitheater van het Romeinse rijk. Een indrukwekkende bezienswaardigheid waar menig druppel bloed in het verre verleden heeft gevloeid. Maar er is zoveel meer! Wat te denken van het Vaticaan, waar de Paus resideert en je de beeldschone Sint Pietersbasiliek kunt bewonderen. Ook de Trevifontein en vele andere bouwwerken doen je versteld staan van de schoonheid die de stad biedt.

Citytrip Rome

En naast alle schitterende historische trekpleisters, betekent een weekendje Rome goedkoop culinair genieten! In deze stad gaat historie hand in hand met de smaakvolle Italiaanse keuken. En dat hoeft beslist niet duur te zijn. Rome kent genoeg etablissementen waar je de heerlijkste hapjes, maaltijden en drankjes tegen aantrekkelijke prijzen kunt bestellen. Ook het hotelverblijf hoeft niet buitensporig veel te kosten. De prijzen voor een overnachting variëren ongeveer tussen de € 50,- tot € 500,- per nacht. Je kunt het dus zo duur maken als je zelf wilt.

Een weekendje Rome goedkoop en gedenkwaardig is moeilijk in wat woorden te vangen. Rome bruist, heeft fantastische horecagelegenheden, heeft historie en cultuur en dus voor ieder wat wils. Of je nu een weekend met vlucht en hotel als pakket boekt, enkel de vlucht boekt of enkel het hotel reserveert, er zijn zeer scherpe aanbiedingen voor een heerlijk, geestverrijkend en ontspannen weekend naar De Eeuwige Stad.

Tip: vroeg boeken maakt het grootste verschil in prijs.

Citytrip weekendje Rome goedkoop boeken?

Zelf Rome ontdekken? Boek dan een citytrip naar Rome met hotel en vlucht. Stel zelf je Rome citytrip samen en boek online.

Citytrip boeken