Tickets Rome kopen

Je tickets alvast online kopen zodat je wachtrijen omzeilt. Je bespaart hier tijd mee om meer te genieten van de bezienswaardigheden, attracties en musea. Koop nu je kaartjes snel en eenvoudig online. We hebben een selectie gemaakt van tickets voor alles wat je nodig hebt tijdens je citytrip in Rome. Bekijk hier onze webshop >>

De drukst bezochte bezienswaardigheden in Rome

Rome is een absolute topbestemming voor cultuurliefhebbers en trekt jaarlijks ook miljoenen toeristen, wat resulteert in urenlange wachtrijen aan de populairste bezienswaardigheden, zoals bij het Colosseum, de St. Pieter, en het Vaticaans museum.

Als je één van deze drie trekpleisters gaat bezoeken moet je rekening houden met lange wachtrijen om je toegangskaarten te kopen. Ik kan me voorstellen dat je die tijd beter kan gebruiken.

Vooral nu je met internet in enkele seconde je tickets al kan kopen. Via een paar muisklikken bespaar je veel tijd in Rome.

Wil je ook deze langen rijen overslaan? Koop alvast onderstaande tickets snel en gemakkelijk online:

Misschien ook interessant om te lezen over:

Andere musea

Ook voor deze musea kan je de tickets kopen. Indien alles al wil voorbereiden voor je citytrip is het zeker de moeite waard om ook deze alvast te kopen.

De Engelenburcht (Castel Sant Angel)

Nationaal Museum van Rome

Galleria Borghese – Ontloop de wachtrij!

Kortingskaarten

Meerdere dagen in Rome en tijd om meerdere musea, attracties en bezienswaardigheden te bezoeken tijdens je citytripje. Maak het je jezelf gemakkelijk door één pas te kopen die je toegang geeft tot de vele bezienswaardigheden, zoals de

De ‘Vaticaan & Rome’ kaart

Roma Pass 48 uur en 72 uur

Rome City Pass

Bovendien krijg je vele voordelen met deze kaarten op de attracties en bezienswaardigheden. Ontdek en beleef Rome zonder in de wachtrijen te staan of losse tickets te kopen. Alles met 1 kaart.

Welke past het beste bij jou?

Bekijk hier de vergelijking van de verschillende kortingskaarten >>