Met de hop on hop off bus langs alle bezienswaardigheden in Rome

Wie wil er nu niet Rome ten volle beleven? Deze stad is zoveel te zien, dat het al snel lastig wordt om dit allemaal te voet te doen. Wat als je dit nu eens allemaal in iets meer dan anderhalf uur kon stoppen? Dat is precies het principe van de hop on hop off bus in deze stad. Zo kan je snel alle attracties en bezienswaardigheden zien, maar ook een beeld van de stad als geheel krijgen. Dit kan bovendien op een aantrekkelijke manier.

Complete route om alles zelf goed bekijken

Het aantrekkelijke aan de hop on hop off bus in Rome is zonder twijfel het principe van de rit. Die is namelijk niet aaneengesloten. Tenminste, niet wanneer jij dat niet wenst. Op de route ligt na ongeveer elke 10 minuten een stop. Wanneer er dus een bezienswaardigheid of attractie voorbijkomt die jou aanspreekt, dan kan je hier gewoon wat langer blijven hangen. In Rome zijn dat er natuurlijk veel. Dat maakt het dan ook alleen maar extra aantrekkelijk. Om gebruik te maken van de mogelijkheden die deze bustour je allemaal te bieden heeft.

City Sightseeing – Rome als geheel zien

Wat de hop on hop off bus je in ieder geval biedt, is een totaalplaatje van Rome als stad. Omdat er zoveel te zien is van het Colosseum tot en met Vaticaanstad, is het bijna niet mogelijk om alles binnen één citytrip te passen. In dat opzicht is het gebruikmaken van een bus die je snel van plek naar plek bent dan natuurlijk de ideale oplossing. Dit maakt het mogelijk om een goed beeld te vormen van de leuke plekken. Daar kan je gedurende je verblijf ook veel aan hebben.

Leuke informatie over de bezienswaardigheden tijdens de tour in Nederlands gesproken

Niet alleen de mogelijkheid om de hele stad in één rit te zien biedt meerwaarde. Ook het feit dat je meer te weten kan komen over alles wat Rome te bieden heeft is natuurlijk aantrekkelijk. Dankzij het audiosysteem dat in de bussen is gemonteerd kan je luisteren naar allerlei interessante extra info over de verschillende punten in de stad. Het is vaak informatie die je op andere wijzen niet te weten zou zijn gekomen. Dit maakt het alleen maar leuker. Naast Engels kan je ook kiezen voor Nederlandse taal.

Blijf wat langer hangen: opstappen en uitstappen waar je wilt

De term hop on hop off geeft ook goed weer welke mogelijkheden je met deze busrit hebt. Je kan namelijk ook gewoon even uitstappen wanneer een bepaalde attractie je aanspreekt. Wil je ergens wat langer blijven hangen, dan kan dat gewoon. Op een later moment kan je dan gewoon weer lekker instappen. Er zijn natuurlijk altijd wel een aantal punten waarvoor je meer aandacht hebt. Het zijn misschien zelfs wel de punten waarvoor je specifiek naar Rome bent gekomen. Dat je zo op deze manier goed kan bekijken en ontdekken maakt het mooi.

Doen wat jij wil

Een belangrijk pluspunt van het ontdekken van de stad op deze manier is dat je veel invloed op de mogelijkheden hebt. Je doet er met de bus bij lange na niet zo lang over als wanneer je te voet zou gaan. Daarnaast is het dan natuurlijk ook belangrijk om te beseffen dat je niet aan de hele busreis vast hoeft te zitten. Je hebt niet te maken met een vaste sightseeingtour, maar doet wat jij leuk vindt en legt je aandacht op de punten die jou aanspreken.

Flexibel de stad bezichtigen

Door de wijken van Rome reizen met de hop on hop off bus geeft je ook de mogelijkheid om flexibel de stad te bezichtigen. Wanneer je bijvoorbeeld je oog hebt laten vallen op ene bepaalde bezienswaardigheid, maar het blijkt er die dag drukker dan gebruikelijk. Dan kan je heel gemakkelijk naar het volgende punt door gewoon weer op de bus te stappen. Je kan veel sneller schakelen tussen de bezienswaardigheden en verandert de volgorde waarin je ze bekijkt gewoon aan de hand van wat de beste mogelijkheid is op dat specifieke moment. Dit is een voordeel.

Elke dag van de week

De hop on hop off bus is ook nog eens veel minder aan vaste tijden gebonden. In vergelijking met gewoon openbaar vervoer, of vaste sightseeing routes, is het vaak zo dat deze bus gemakkelijker te pakken is in Rome. Je kan dit doen op elke dag in de week, wanneer jou dit uitkomt. Een ticket is gemakkelijk online te reserveren. En omdat de plaatsen niet vast zijn, kan je in en uit elke bus op de tour. Bovendien zijn de tickets langere tijd te gebruiken, vaak zelfs de hele dag.

Rome hop on hop off bus tickets

100% mobiel! U hoeft geen tickets te printen! U kunt gaan waar u wilt, want het ticket wordt pas geactiveerd als u deze vanaf de telefoon heeft laten scannen.

Verken deze historische stad Rome op uw eigen tempo met de comfortabele Hop-on Hop-off Bus!