Vluchten naar Rome

Uw vliegtickets Rome boeken? Vanuit Brussel (Zaventem / Charleroi) gaan er vele vluchten naar Rome. Met een vliegtuig naar Rome reizen is de meest comfortabele en snelste manier van reizen naar deze stad. Voor uw citytrip wilt u toch ook zoveel mogelijk tijd in de stad zelf doorbrengen?

Voor uw citytrip naar Rome heeft u naast een verblijf in een hotel in Rome centrum ook vervoer naar Rome nodig. De makkelijkste, snelste een meest aangename manier van reizen is per vliegtuig. Binnen een paar uurtjes bent u al in Rome en kan het ontdekken van deze geweldige stad beginnen.

Aankomst en vervoer naar je hotel in Rome

Waar kom je aan in Rome? En hoe kom je bij je hotel? Reis zorgeloos naar je hotel. Een stress vrij begin van je citytrip naar Rome. Lees hier alles over aankomst en vervoer naar je hotel in Rome

Vliegtickets Rome

Voor vluchten naar Rome is het goed om te kijken wat er mogelijk is. Cheaptickets.be geeft een duidelijk overzicht van de vluchten vanuit Brussel naar Rome, Italië. U kunt de vertrek- en terugreis veranderen om te zien wat de gunstigste vliegtickets zijn om naar Rome te vliegen. Bovendien kunt u sorteren op prijs om de goedkoopste vliegtickets Rome te boeken.

De aankomst luchthavens zijn Rome (Fiumicino), FCO, Italië en Rome (Ciampino), CIA, Italië met prima connecties naar het centrum. U kunt vliegtickets Rome boeken met directe vluchten of met 1 tussenstop. Maar het beetje geld dat u bespaard weegt niet op tegen de extra reistijd. Met een directe vlucht kunt u al binnen 2-2,5 uur in Rome zijn.

Voor alle vluchten naar Rome kijkt u het beste hier. Vergelijk en boek nu!