Goedkoop hotel Rome centrum

Het adembenemend mooie Rome biedt een keur aan historische bezienswaardigheden en bruist tegelijkertijd als een moderne stad. In Rome kom je simpelweg ogen tekort om alle fraaie bouwwerken, pleinen, musea en andere trekpleisters te bezichtigen. Of het nu gaat om de Trevifontein, de Spaanse trappen, het Pantheon of het Colosseum, het zijn stuk voor stuk overweldigende toeristische trekpleisters.

In het centrum van Rome is het openbaar vervoer prima geregeld, je kunt je via metrolijnen of een van de vele stadsbussen gemakkelijk verplaatsen. Met een dagkaart van € 6,- kun je de hele dag gebruik maken van de metro, tram of bus. Een los kaartje voor de tram, metro of bus kost slechts € 1,50. Een goedkoop hotel Rome centrum hoeft dus niet perse midden in het stadshart te liggen, aangezien je via het openbaar vervoer in een mum van tijd overal bent.

Citytrip Rome

Een goedkoop hotel Rome centrum boeken is zeker mogelijk, hoewel in de regel geldt dat hoe dichter het hotel zich in het centrum bevindt, hoe duurder de overnachtingen zijn. Met name in het oude centrum en de wijk Trastevere zijn naast duurdere hotels ook overnachtingen vanaf circa € 50,- te boeken. In het oude centrum zijn de driesterrenhotels genaamd ‘Celio’ en ‘Hotel Richmond’ populair onder toeristen, en vooral aan te raden vanwege hun prachtige ligging. Daarnaast zijn deze hotels redelijk betaalbaar. Vanaf deze locaties kunt u lopend het stadshart bereiken. Ook in hartje centrum zijn enkele budgethotels, welke via aanbiedingen op internet vrij eenvoudig te vinden zijn. Er is in ieder geval een zeer groot en gevarieerd aanbod van hotels en accommodaties in Rome.

Naast de vele bezienswaardigheden welke van de stad een waar openluchtmuseum maken, kun je in Rome heerlijk shoppen, het nachtleven meemaken of genieten van de Italiaanse keuken. Een extra reden om een goedkoop hotel Rome centrum te boeken! De duizenden restaurants, ijssalons, cafés en wijnbars maken een bezoek aan de stad tegelijkertijd een aangename Bourgondische belevenis.

Hotel boeken