Geniet van Rome vanuit je hotelkamer in Tree Charme Bed and Breakfast

Een stad als Rome verveelt nooit. Elk bezoek lijkt eigenlijk net te kort te zijn. Dat komt onder andere omdat de meeste mensen behoorlijk wat tijd verliezen met het heen en weer reizen. Elke dag reizen ze van hun verblijfplaats heen en terug naar het centrum van de stad. Het zou natuurlijk veel beter zijn om de stad zo in te kunnen lopen. Helemaal als je midden in het centrum, op een van de mooiste locaties van de stad wakker wordt. Door een hotelkamer bij de Tree Charme Bed and Breakfast te boeken kun jij op die manier genieten van de Eeuwige Stad. Het Campo di’ Fiori-plein ligt op precies 550 meter van je bed. Het Vaticaan is te bereiken met een wandeling van 15 minuten.

Een geweldig ontbijt om de dag te beginnen

Met een lekker ontbijt kun je pas echt goed op pad. Wat dat betreft zit je bij Tree Charme Bed and Breakfast helemaal goed. Elke ochtend word je getrakteerd op een geweldig buffet. Daar kun je in je hotelkamer van genieten of in de rijk versierde eetzaal. Wat Tree Charme Bed and Breakfast helemaal bijzonder maakt is de prachtige tuin. Een ontbijt in zo’n prachtige omgeving is het ideale begin om Rome te gaan verkennen.

Beleef de stad van binnenuit

Om iets te beleven moet je er middenin zitten. Dat geldt ook voor een stad. En zeker voor zo’n geweldige stad als Rome. Wanneer je er bent wil je absoluut niks missen. Een romantische avondwandeling is een ervaring op zich. Als het donker is geworden is Rome zo mogelijk nog mooier dan overdag. Je loopt door prachtige straten en wordt omgeven door prachtig opgelichte bezienswaardigheden. Door een kamer bij Tree Charme Bed and Breakfast te boeken breng je niet zomaar een bezoek aan Rome. Je voelt je er meteen thuis en wordt onderdeel van de stad.

Wordt wakker naast rijke geschiedenis

Geen andere plek in Europa heeft zoveel cultuur als Rome. De stad is ongelooflijk oud en door de eeuwen heen heeft het altijd een gigantische invloed gehad. Rome wordt dan ook niet gekarakteriseerd door één bepaald tijdperk. In plaats daarvan worden toeristen meegenomen op een reis die meerder millennia overbrugt. Er valt bijna oneindig veel te bewonderen in de stad. Je wilt geen tijd verliezen en daarom wil je in het midden van Rome overnachten. Dat doe je het beste bij Tree Charme Bed and Breakfast.

De meest invloedrijke kunst op een steenworp afstand van je bed

Voor liefhebbers van kunst is een bezoek aan Rome onmisbaar. De diversiteit van de kunst in de stad is wellicht nog wel het meest opzienbarende. Rome heeft vele eeuwen lang de beste kunstenaars aan weten te trekken. Het resultaat is een geweldige collectie kunst waar geen andere Europese stad aan kan tippen. Als je in een van de luxe kamers van Tree Charme Bed and Breakfast overnacht dan houdt niks je tegen om al deze kunst tot in de puntjes de bewonderen.