De Vaticaanstad & Rome toeristenkaart (OMNIA Vatican & Rome Card) kopen om alles te zien

Ontdek Rome en het Vaticaan voordeliger met de ‘Vaticaan en Rome’ kaart

 • Ontdek het Vaticaanstad en omzeil de wachtrijen bij Sint Pieterskerk, Vaticaanse Museum en Sixtijnse Kapel
 • Bekijk alle hoogtepunten van Rome door de bus tour
 • Met de 72 uur kaart ook toegang tot bezienswaardigheden en musea in Rome (eerste 2 bezoeken zijn gratis)

Een bezoek aan Rome is een geweldige ervaring. De stad en het daarbij behorende rijk staan aan de oorsprong van de ontwikkeling van Europa.

Het leuke aan Rome is dat niet specifiek één periode in de geschiedenis ontdekt kan worden. De metropool neemt je duizenden jaren mee terug de tijd in, is de bakermat van het Christendom en heeft een leidende rol in de hedendaagse mode. De diversiteit van Rome is een van de vele redenen om de stad te bezoeken. Het is alleen wel jammer dat het vaak erg druk is bij de toeristische trekpleisters. Gelukkig is daar een oplossing voor. Met de ‘Vaticaan en Rome’ kaart hoef jij en de rest van je gezelschap niet meer in de rij te staan bij de mooiste bezienswaardigheden.

Loop zo het Vaticaan in zonder te wachten

Het Vaticaan is prachtig en een van de meest bezochte plaatsen in de wereld. Iedereen die in de buurt is wil bijvoorbeeld de Sixtijnse Kapel en de Sint Pieterbasiliek bezichtigen. Als je op een gemiddelde dag naar binnen wilt dan sta je al snel uren in de rij. Met deze handige kaart die hier wordt aangeboden kun je zo naar binnen lopen. Dat scheelt je niet alleen een paar saaie uren, je hebt ook veel meer tijd over om de rest van Vanticaanstad te bewonderen. Het is zonde om een groot deel van je verblijf in de rij te moeten staan.

Hoge korting op de mooiste bezienswaardigheden

Natuurlijk is het Vaticaan lang niet de enige attractie die je in de Eeuwige Stad kunt vinden. Al lang voordat het Vaticaan bestond was Rome al een stad met een ongelooflijk rijke cultuur. Het Colosseum spreekt tot de dag van vandaag tot de verbeelding. Ook zijn het Forum Romanum en het Palatino niet te missen wanneer je in Rome bent. Met de ‘Vaticaan en Rome’ 72 uur kaart kun je daar ook zo naar binnen lopen. Hetzelfde geldt voor de Mamertijnse gevangenis. Daar zit bovendien een audiogids bij inbegrepen. De basiliek van Sint Jan van Lateranen met het bijbehorende klooster kunnen ook bezocht worden met de ‘Vaticaan en Rome’ kaart. Ook hierbij wordt de bezoeker voorzien van een uitgebreide audiogids. Op alle overige musea en tentoonstellingen krijgen bezitters van de ‘Vaticaan en Rome’ kaart mooie kortingen.

Ontdek Rome voordelig en zonder tijd te verliezen

Elke toeristische stad heeft eigenlijk hetzelfde probleem. Je moet overal lang in de rij staan en de bezienswaardigheden liggen vaak ver uit elkaar. Het probleem van de wachtrijen is al opgelost door de ‘Vaticaan en Rome’ kaart. Ook het vervoer is tot in de puntjes verzorgd. Met het ticket mag je namelijk gebruik maken van de Hop on Hop off bus. Daarmee wordt je naar de beste en mooiste plekken in Rome gebracht. Je zult geen tijd verliezen omdat je bezig bent met het ontcijferen van het schema van het openbaar vervoer. In plaats daarvan spring je de gemarkeerde bussen in en ontloop je bovendien lange wachtrijen. De ‘Vaticaan en Rome’ kaart is perfect om Rome te ontdekken. Je bespaart geld en hebt veel meer tijd over om de stad echt goed te verkennen.

Gemakkelijk alles in Vaticaanstad en Rome zien met deze Omnia Card van 72 uur

Vaticaan en Rome kaart 24 uur voor 55 euro

 • Toegang tot Sint Pieter , Vaticaan museum en de Sixtijnse Kapel
 • Hop on Hop off Bus Tour
 • Geldig 24 uur

Volwassenen betalen 55 euro

Kinderen tussen 6 en 9 jaar krijgen de 24 uur card voor 34 euro

Koop je 24u kaart eenvoudig en snel online >

Vaticaan en Rome kaart 72 uur voor 113 euro

 • Toegang tot Sint Pieter , Vaticaan museum en de Sixtijnse Kapel
 • Bezoek aan de basiliek van Sint Jan van Lateranen (‘Basilica di San Giovanni in Laterano’) en klooster met audiogids
 • Entree tot de Mamertijnse gevangenis met audiogids
 • Openbaar vervoer in Rome voor 3 dagen (Bus, Metro en Tram)
 • Hop on Hop off Bus Tour
 • Geldig 72 uur

Volwassenen betalen 113 euro

Kinderen tussen 6 en 9 jaar krijgen de 72 uur card voor 80 euro

Koop je 72u kaart eenvoudig en snel online >

Andere kortingskaarten bekijken?

Liever de Roma Pass kopen? Of zien of de Rome Stadspas beter bij je pas? Bekijk de vergelijking van kortingskaarten hier >>