Citytrip Rome: zo haal je alles uit je bezoek aan Rome

UPDATE: Coronavirus en de gevolgen voor je citytrip naar Rome in Italië

Alles voor je geslaagde citytrip naar Rome:

Boek hier jouw citytrip naar Rome >>  Boek nu

Vandaag ben je op zoek naar…

Citytrip boekenMusea en attracties bezoeken
Vlucht + Hotel Colosseum
Alleen HotelSint Pietersbasiliek
Alleen Vliegtickets Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel
Airport transferKortingskaarten

Er is heel wat te doen in Rome. Hoe haal je het meeste uit je citytrip aan Rome? Ofwel: hoe besteed je optimaal je tijd in Rome? Wat moet je zeker zien? Waar moet je allemaal aan denken? Waar kan je het beste overnachten?

Alle belangrijke tips vind je terug op deze website zodat je volop kan genieten van je verblijf.

Wat zoek je?

Complete Citytrip naar Rome

(vlucht + hotel)

KortingskaartenVerblijf in RomeReizen naar Rome
Bekijk alle citytrips >>Bekijk alle kortingskaarten >>Bekijk alle hotels in Rome >>Bekijk vluchten naar Rome >>
Goedkope citytrip naar Rome? Compleet pakket met vlucht en hotel.Één kaart voor toegang tot alle toeristische attracties. Leuke budget hotel in het centrum? Luxe en sfeervol verblijven?Vliegen naar Rome is snel en gemakkelijk vanuit Brussel.

Wat moet je bezoeken?

Rome is  een indrukwekkende stad en een van de meest populaire citytrip bestemmingen vanwege een overvloed aan historische bezienswaardigheden. Tijdens je bezoek aan Rome moet je zeker dit zien:

Meer bezienswaardigheden die je zeker ook moet zien

Losse toegangstickets of één kortingskaart?

Losse tickets zijn ideaal als je pas ter plaatsen wilt bepalen wat je wilt zien. Hierdoor ben je flexibel.

Voor vele musea en attracties zijn er lange wachtrijen doordat iedereen die wilt bezoeken. Ontloop deze wachtrij door vooraf je toegangskaartjes te kopen. Dit is vooral aan te raden voor het Colosseum, Sint-PietersbasiliekVaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel.

Een kortingskaart is een uitstekende optie voor iedereen die wil genieten van alle hoogtepunten van Rome. Zonder alle tickets los te boeken. Voordeel is dat je naast gratis toegang tot musea en diverse kortingen ook gebruik kan maken van openbaar vervoer, hop on hop off bus, of airport transfer.

Welke kortingskaart past het beste bij jou? Vergelijk hier alle verschillende kortingskaarten

trevi-fontein

Plan tijdig. Alles makkelijk online geregeld.

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde Citytrip Rome. Plan je bezoek vooraf. Zo kan je de tijd nuttig besteden en voorkom je onverwachte frustraties in Rome. Genieten van Rome begint met een goede voorbereiding.

Indien een citytrip naar Rome op de agenda staat, dan doe je er goed aan om de informatie eens door te nemen op deze website. Niet enkel de bezienswaardigheden komen aan bod, maar ook enkele praktische tips. Zo is het mogelijk om het beste uit de citytrip Rome te halen en dat is net wat toeristen wensen te bereiken: de tijd zo nuttig mogelijk besteden.

Je tijd zo goed mogelijk gebruiken tijdens je bezoek aan Rome? Plan op tijd je citytrip naar Rome. Tref de volgende voorbereidingen en beleeft een aantal plezierige dagen in Rome. Alles is snel en eenvoudig online te regelen:

Citytrip Rome boeken?

Zelf Rome ontdekken? Boek dan een citytrip naar Rome bij een van onze partners. Stel zelf je Rome citytrip samen en boek online.

Citytrip boeken