Roma Pass: je kaart om voordelig Rome te bezoeken

Roma Pass - 1 of 2 gratis toegangskaarten (bijv. Colosseum – Palatijn – Forum Romanum of Galleria Borghese)


- 48/72 uur gratis openbaar vervoer (metro, bussen en trams)


- Kortingen op 45 musea en bezienswaardigheden

Win tijd en bespaar geld

Loop overal langs de lange wachtrijen en de eerste 2 bezienswaardigheden zijn gratis. Met je Roma Pass sta je niet in de lange rijen voor elke kassa om je losse tickets tegen volle prijzen te kopen.

Daarnaast reis je gratis met het openbaar vervoer door Rome zodat je snel en makkelijk naar je volgende museum gaat.

Tijdens een citytrip naar Rome staan er bepaalde punten op de agenda. De bezienswaardigheden bezoeken en de stad verkennen op vele vlakken zijn de voornaamste. We raden je aan om de toeristenkaart eens te bekijken. Zoals alle andere toeristische steden biedt ook Roma dergelijke kaart aan: de Roma Pass. Er zijn twee varianten:

Voordelen:

  • Sla overal de lange wachtrijen over
  • gratis gebruik openbaar vervoer
  • gratis toegang tot de eerste twee musea of bezienswaardigheden
  • korting op de andere entrees en bezichtigingen

Roma pass 3 dagen

  • Twee bezienswaardigheden (musea of archeologische sites) bezoeken. Na de eerste twee bezoeken krijg je ook nog korting bij tal van andere zaken. Bij het Colosseum is er een aparte rij voorzien voor houders van dergelijke kaart. Skip the line zodat hoef je niet aan te schuiven in de vaak lange wachtrij.
  • Openbaar vervoer op het grondgebied van Rome. Transfer naar de Ciampino luchthaven niet inbegrepen.

Rome Pass 72 uurBij het aankopen van de pas zit er in het pakket nog een kaart van Rome en ook een kaart met alle mogelijkheden. Ook een app om Rome te ontdekken is beschikbaar na aankoop van het pakket.

Boek hier een Roma Pass voor 72 uur

 

Roma pass 2 dagen

Rome Pass 48 uurEen Roma pass voor 2 dagen is eigenlijk identiek hetzelfde. Er zijn twee belangrijke verschillen: de kaart is slechts 48 uur geldig op het openbaar vervoer en met deze kaart heb je toegang tot slechts één bezienswaardigheid (in plaats van twee dus). Zeker eens informeren naar dergelijke kaart indien je hebt besloten om af te zakken richting de Italiaanse hoofdstad.

Boek hier een Roma Pass voor 48 uur

Voor meer informatie … ga naar http://www.romapass.it/

Koop uw tickets alvast online en sla de lange wachtrij over

Wilt u een hoop tijd en geld besparen tijdens uw citytrip in Rome? We hebben de leukste activiteiten en must-see bezienswaardigheden in Rome voor u geselecteerd. Bekijk hier de tickets en sla de wachtrij over bij de beste musea en attracties in Rome. Bestel hier uw tickets online en krijg direct toegang zonder in lange wachtrijen te staan.

                   inclusief: Plattegrond en de Roma gids